Tuesday, October 23, 2007

Industrial Sessions [2]






Ne jucam, experimentam, cateva cadre din sedindele de "Industrial Sessions", tonari diferite, sunt inca in cautare de o solutie finala si unitara. Feedback welcomed!






20 comments:

miChou said...

e ceva ciudat cu prima... nu ştiu dacă e din cauza tonării sau din alte motive, dar pare că ea e lipită peste fundal, îmi dă o senzaţie de colaj (dof-ul mi se pare uşor... imvraisemblale :D )

Anonymous said...

adevarul e ca si mie mi s-a parut ciudat ceva la prima, parca lipsesc niste flori, poate maci, ceva natura moarta din decor. sau poate nu am eu ochiul format nu prea stiu cum e cu industrialele astea, pana una alta eu mi-as pune poza aia pe perete dof or no dof.

Anonymous said...

Mie prima mi se pare superba! Chiar transmite.

Anonymous said...

astea sunt imagini "pt cei ce nu stiu sa iubeasca". Nu am vazut alte imagini de ale tale, dar acestea sunt imagini ale dezumanizarii complete a artistului, nu mai sunt imagini ci simple poze mult peste granita erotica a fotografiei. Sunt explicite, fara mesaj si esenta fotografica, artistica. Sunt simple fumuri de adolescenta amanata! nu stiu, mie personal nu imi plac, nu au mister, nu au farmec, ci doar pura carnalitate banala, carne la kilogram; frumusetea nudului, intr-o forma destul de romantica, uneori chiar naiva, nu neaparat infantila vezi la Alin Ciortea spre exemplu sau alti si mai subtili ca el. Imaginile tale mi se par ca tind spre un Playboy nerealizat ca sa nu spun mai urat.

Te rog sa nu te superi pe mine, pentru ca doar critica te ajuta sa mergi mai departe si sa iti depasesti umbra, asta e parerea mea, daca vrei sa treci de baieteti care se mastu... in fata calculatorului atunci descopera farmecul, adica nu descoperii totul odata ci lasa-l pe privitor sa descopere ce vrei sa spui, nu venii din prima zi gol pe scena ci traieste!


astea-s parerile mele, tu faci ce vrei, nu trb sa iti schimbi maniera sau stilul, dar gandestete ce e mai important, o secunda de sadisfacere vizuala sau cateva clipe, minute de gandit ce e acolo?



APJ

Amelia said...

"Nu am vazut alte imagini de ale tale"

Ai sa ma ierti, insa mi se pare putin brutal si lipsit de respect sa te apuci sa etichetezi pe cineva a carui munca nu o cunosti defel. Risti sa ti se raspunda cu aceeasi moneda. Vezi, de exemplu acum, s-ar putea spune despre tine ca esti superficial(a), rautacios(asa), invidios(asa).

Cat despre imagini, in my very humble opinion, e sub ele MULT mai mult decat un simplu nud trantit in mijlocul unor daramaturi, cu unicul scop de a hrani fanteziile baieteilor horny.

Dar, cum am dedus o superficialitate crasa in ceea ce spui, e evident ca nu ai cum sa vezi asta.

AIV

Anonymous said...

anonymous my boy/girl as a friendly opinion bati campii cu o gratie care ma dezarmeaza si imi umple ochii de lacrimi. te uiti la o serie de poze pentru prima data si emiti niste judecati. fair enough e o tara libera. dar refuzi sa vezi cadrele, refuzi sa vezi luminile, refuzi sa vezi voluptatea ce irumpe in niste locatii unde s-ar fi putut da linistit world war 3. tu in schimb zaresti nudul, si inca bine de tot my guess e ca mana ta grebla se facu si ca sticky keys nu e doar un termen ambiguu pentru tine. grow up, deschide-ti ochii si mintea (la suflet nu ma bag, mi-e frica) si revino cu pareri in care sordidul nu colcaie sub fiecare cuvant.

Alecu said...

APJ: multumesc de critica, dar lasa si tu un link daca vrei sa dai si greutate spuselor tale.

Pana atunci sper doar sa inveti ca nud nu inseamna NEAPARAT un trup dezvelit pozat sub lumina unel lampi de birou intr-o camera de camin si ca atmosfera dorita de tine nu cadreaza NEAPARAT cu decorul ales pentru aceasta serie.

Ador diversitatea si-mi place sa vad teme consacrate abordate in moduri cat mai diferite. Mi-as dori DIN SUFLET ca critica lasata de tine sa aiba fundamente STRICT fotografice fara nici o umbra de frustrari sau complexe dedesubt!

Amelia, Roshcovanu: multumesc de aprecieri, dar tineti minte ca cititi un blog aici si parerile oamenilior despre el, care trebuie respectate in aceeasi masura! :p

Anonymous said...

de sus în jos:
nr. 2 si 3 nu prea exprima mare lucru. poza modelului în nr. 2 e vizibil forţată şi mi se pare că nu cadrează deloc cu decorul. la 3, nu înţeleg de ce e murdară. şi fix în zona aia...
la nr. 4 îi foarte faină lumina de la fereastra aia şi outline-ul pe care îl are modelul (alb, se vede mai ales la picioare). cred că nr. 4 asta e cea mai elocventă pentru tema de "industrial".
ultima cred că îmi place cel mai mult fiindcă îi foarte bine iluminat modelul, şi mi se pare că se potriveşte bine cu decorul. singurul lucru care nu prea îmi place îi inelul de pe mâna ei dreaptă.
părerea mea :)

Amelia said...

Alecu, scoate-ti commenturile anonime.

Anonymous said...

hopefully inca nu o disabled :)
poza 1.. pare ok asa la prima vedere.. parca ash fi preferat fatza sa fie in focus.
poza 2.. a doua coloana aia inclinata/trasa de model spre prima ii interesanta ( un triunghi acolo ).
poza 3.. poate putin taiat din coloana stanga si fara noroi :)
poza 4.. lumina ii faina
poza 5.. cifra 5 aia parca dezechilibreaza poza, in dreapta nu prea ii nimic, in stanga is prea multe detalii.

Legat de treaba asta cu comentarii... cred ca daca ceri comentarii tre sa fi pregatit sa le si accepti.. chiar daca nu esti deacord cu ele. Nici nu ar fi normal sa fi deacord cu toate ca atunci se duce viziunea personala. Si eu am primit comenturi negative si inteleg feelingu.

Si commenturile mele sunt negative pentru ca ma gandesc ca astea ajuta. Adica ala de la poza 4 in care zic ca lumina ii faina ii ca si cum nu ar fi...

Anonymous said...

APJ

daca scoti comentarile anonime iti asumi un anonimat intern, artificial... eu nu le-as scoate... infine, cat despre primul coment legat de superficialitatea mea... superficial(a) esti tu, pt ca nu ai observat si celelelte comentari care le-am dat ulterior imaginilor ce mi-au placut, tot in categoria nud, dar cu poveste, caracter, farmec si mister, nu doar de dragul persoanelor!

atat despre superficialitate, eu am alta maniera de exprimare, nu vreau sa condamn un anumit tip de fotografiere, dar sincer sa fiu m-am saturat de acest nud / fashion photography de dragul persoanelor fara esenta, atata tot.

APJ
siincer

Anonymous said...

si inca ceva fotografEA inseamna imagine, inseamna expresivitate, inseamna mesaj, inseamna esenta si inseamna idei si poate mai inseamna si o infinitate de alte lucruri pe langa aceasta, dincolo de persoana, dincolo deloc, dincolo de obiect sau de fenomenul captat trebuie sa fie ceva invizibil dar atat de puternic incat sa te inspire, respectiv sa te infasoare intr-un soi de farmec prorpiu, atat in fotografia publicitara, cat si in dinamica sportului, sau momentul nudului, ori in subtilitatea conceptuala. FotografEA mai inseamna si alegerEA timpului.


atat despre sinceritate si superficialitate!


APJ
sinceritate, adica asumarea parerilor pe care le exprim!!

Anonymous said...

Cu fiecar epost pe care il citesc ma intreb tot mai tare voi de cate ori ati citit ce am scris eu, spuneam: "parerea mea" si nu spuneam nicarieri nimic legat de decor, decorul poate fi foarte favorabil utilizat chiarpt nud, in anii trecuti a fost chiar o tendinta internationala de a industrializa trupul, nudul, fotografia glamour/fashion! NU AM CRITICAT scenografia ci am remarcat maniera de captare a continutului, mesajul!! Infine, e o cautare.


APJ

Alecu said...

Nu voi scoate commenturile anonime. Ramane la latitudinea fiecaruia sa lase o semnatura, un link, ceva, orice. Cred ca tine de bun simt, dar nu voi face eu educatie aici prin restrictii.

Cat despre critici, sper ca nu am lasat niciunde impresia ca nu (sunt in stare) sa le accept. Citeste cu atentie ce am scris in unicul meu comment de mai sus. Din pacate nu pot obliga pe toti cei care comenteaza sa le accepte si sa fie de acord cu ele. Ar fi si culmea ca TOATA lumea sa fie de aceeasi parere in legatura cu toate. E o lume libera, fiecare face ce vrea.

Amelia said...

APJ, nici eu nu ma refeream la imposibilitatea insusirii unor critici. Insa trebuie sa recunosti ca e cam aiurea sa vina un anonim sa iti spuna "bai, esti varza" si dincolo de asta nu ai cum sa vezi altceva decat un "haha, ce tare sunt eu ca nu ma loghez, nu are de unde sa stie ca IO sunt ala care i-a zis ca e varza". Kinda naspa, nu crezi?

Anonymous said...

Nu l-am facut varza pe Domnul Alecu, ci mi-am exprimat doar parerea despre aceste imagini ale sale, cat despre altele am adaigat si acolo un coment la cele care mi-au placut!

Repet vreau doar sa trag atentia lumii asupra unui fenomen pe care puteti sa-l cititi pe blogul care va lipsea!


APJ
http://ideimagine.blogspot.com/

Anonymous said...

REPET nu tolerez gratuitatea in actul creativ/artistic, imi displace sa vad, ba chiar ma dezgusta sa vad cum oamenii care pot forma si modela mentalitatile abordeaza un stil care mutileaza mentalitatile si duce la alunecari de valori!!!

NU critic de dragu de a critica, si motivul pentru care nu am semnat comenturile mele de pana acum, a fost pur si simplu generat de remarca faptului ca Dumneavostra nu abordati aceasi fel de "fotografie" respectiv, probabil nu apreciati aceasi valori care le apreciez eu.



APJ

Anonymous said...

domnul "grigjr", tot respectul si keep up the great work!

am niste intrebari tehnice, dar am sa le formulez pe alte meleaguri...

Anonymous said...

O serie buna. S-a discutat de prima foto, ca tinde spre simplu shot erotic. Insa mie imi place cel mai mult pentru: lumina, contrast, sepia, antagonismul model-decor, dof (desi poate nu l-ai cautat in mod special).
As fi preferat poate un cer un pic mai intunecat, dar si asa este si ramane fotografie de arta.
Daca ma voi apuca, candva, de nud, as vrea sa pot face si eu fotografii de genul asta.
Felicitari.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.