Monday, March 27, 2006

Scafandru ... ? O_o

Unde dracu' o sa ajungem? Doar mie mi se pare ca totul accelereaza in jurul meu? Chiar trebuia sa ma fac mare? Pe de alta parte, acum cand sunt 'mare', am ajuns sa fiu ce mi-am propus atunci cand eram mic? Mama mi-a spus ca vroiam sa ma fac scafandru. Se pare ca nu m-am abatut prea mult de la planurile mele din copilarie, caci am ajuns, scufundat intr-un ritm de viata infernal. Parca nu mai ai timp de nimic. Si vad asta si in jurul meu. Nimeni nu are timp, toata lumea e ocupata. Iesirile se planifica cu zile bune inainte. Pe mail, evident ca de stat in telefon n-are nimeni vreme.

Dar, oare nu e prea mult cand incepi sa-ti planifici si "pierdutul de vreme"? Oricum, macar la "planninguri" ne pricepem pentru ca am reusit sa facem EXACT ceea ce ne-am propus. Am dat de un parc, plin de copii atat de fara griji incat decorul parea aproape ireal. Efect revitalizant garantat.

Cred ca de fapt vroiam sa urez tuturor o saptamana cat mai buna si linstita si nu stiam cum. Auzi la el,... "scafandri" ... ? O_o
















1 comment:

Sandra Rugina said...

hm... cam ai dreptate... traim in viteza, din pacate

scafandru eh?

o saptamana buna si tie