Monday, March 20, 2006

Sunday-Grain

Imi dau seama ca nu e un mod extraordinar sa-mi incep experienta de blog cu asta, dar e chiar ceea ce am in minte acum si mie mi-a placut intotdeauna sa spun ce gandesc:

Duminica a fost o zi cam proasta pentru mine. Motivele exacte sunt mai putin importante. Ma scuzati. Am spus "cam". Vroiam sa spun "foarte". In orice caz, incerc sa ma adun si sa ma fac util. Dupa o curatenie rapida dau fuga si la niste cumparaturi (sa nu-mi moara de foame taratoarele de prin bucatarie). Dupa o groaza de chestii necesare, in ultima clipa, la casa pun mana si pe o ciocolata. Nu ma mai chinui sa o pun in plasa si o var in buzunar.

Simteam ca inebunesc in casa. Hai la pozat. E cam inorat, dar merge. Parcul copiilor. Agitatie moderata. Copii mai mici, mai mari, cu parinti. Incerc putin candid. La un moment dat imi caut capacul de la obiectiv in buzunar si simt ceva mare si plat. CIOCOLATA !!! Atunci mi-am spus: "Uite ca ziua mea nu este CHIAR atat de nasoala. NASOALA ar fi daca m-ar opri acum un politist sa ma intrebe ce caut cu un "tun" de 300mm si o ciocolata in buzunar in parcul copiilor !"








3 comments:

Cosmin Felloni said...

Nu incerca faza cu ciocolata in buzunar prin iulie-august. S-ar putea sa nu mai fii asa fericit :).

Nice pics, looking forward to whatever comes next.

Anonymous said...

Am mai zis o data... ai stofa. Acu' realizez ca nu ai doar de fotograf... Bafta.

Paul Bogdan said...

frumos blog, mai trec pe aici:)