Tuesday, March 28, 2006

Supradoza (?)

Suntem construiti genetic sa cautam compania oamenilor viciati, in special a celor cu aceleasi vicii ca noi.Greu ii mai poti spune "hobby" in clipa in care-ti devine o preocupare aproape permanenta, peste tot vezi numai cadre, lumini, umbre sau oportunitati.

Si atunci incepi sa te uiti in jur, sa ii analizezi pe toti, si sa observi ca, odata ce i-ai reperat pe toti, prezenta "viciului" devine considerabil mai pregnanta. Fiecare vine cu doza lui de-acasa si inainte sa iti dai seama, ai adunat o cantitate indeajuns de mare incat poti sa o dai in supradoza intr-o fractiune de secunda.

Timpul se contracta, esti mereu pe fuga, mereu in cautare, ochii isi maresc apertura instinctiv, secundele ti se masoara in timp de expunere, degetul iti tremura. Esti ISO de sus pana jos. Te sperie oarecum, insa stii prea bine ca nu mai ai cum sa iti opresti porninirile.

Singurul comfort pe care il ai cand simti ca iti pierzi firea, e cel de langa tine, care freamata la fel ca tine...
















4 comments:

Anonymous said...

Nota 10 pentru supradoza! Noi doi ar trebui sa iesim odata... chiar daca eu inca trag pe film... poate imi faci cunostinta si cu vreo domnisoara draguta si disponibila care sa aiba si ea o pasiune pentru fotografie! (aka amcshean)

Sandra Rugina said...

now that is addiction...

Anonymous said...

ce sa spun?!? surprinzator? profund!... desi oarecum depresiv...

Josephine

Alecu said...

Pentru unii nu e depresiv sa aiba pasiuni,
take care.


cornel: ne vedem pe 8 apr. abia astept !