Tuesday, April 04, 2006

0404


Incotro mergem? Suntem doar rudotel unul pentru celalalt? Dezinfectant sau antibiotic? Mai degraba ratiunea cand "inima" celuilalt o ia razna. Ne impingem de la spate sau ne tragem unul pe celalalt? Unde eram acum fara tine? E sanatoasa simbioza asta? Care-s sansele sa fie tot timpul unul din noi bine ancorat atunci cand celalalt pica?

Colac de salvare sau rampa de lansare? Este vreo diferenta intre cele doua? Probabil ca nu. Probabil ca daca tu nu te ineci esti deja pe orbita. Nu exista cale de mijloc. Nu are voie sa existe cale de mijloc.

Trebuie sa STI ca ai un drum si nu iti permiti sa iei stopisti. Nici de mila, nici daca ti se par interesanti. Joaca s-a cam terminat. Scuzele sunt expirate. This is the real thing. Nu mai e timp sa ne amagim, nu mai este loc de calcule expirate. Ce e jos e iarba. Drumul tau e unul si nimic nu te mai poate intoarce sau abate. Nu pot decat sa sper ca voi avea si eu loc in gandul tau acolo unde te vei intalni cu fericirea.

Aici sti ca gasesti cand vrei o clipa de liniste, relaxare sau alint. Poti sa vii linistita, in urma mea nu va scuipa nimeni sange. Let alone you.






2 comments:

Anonymous said...

you push me...
:X

amelia

Cosmin Felloni said...

vad ca au inceput sa-ti placa contradictiile :)