Friday, June 22, 2007

Copy-Peshte

Cadrele care le vedeti mai jos au fost la un pas de Recycle Bin pentru ca in ultima vreme am o problema cu originalitatea. Si or fi ele dragute, dar originale nu sunt cu siguranta. Intrebarea vine apoi, cat de original poti fi obordand un nud? Eu vreu sa cred ca se poate. Da, s-a studiat si s-a fotografiat mult pe tema asta de la inceputurile fotografiei pana azi. Si atunci? Este un subiect expirat? Eu chiar vreau sa cred ca nu, chiar vreau sa cred ca formele corpului uman ne mai pot oferi inspiratie si material fotografic mult si bine de acum incolo.

O alta fotografie din aceasta serie puteti vedea aici. Are parca un concept mai bine conturat, o idee, parca reuseste sa transpire o emotie. Oare era singura care trebuia pastrata din aceasta serie?



4 comments:

Anonymous said...

depinde de genul de nud până la urmă... dacă vrei să faci doar body-study ai cam mierlit-o (everybody's doing it). dacă vrei să surprinzi mai mult o atmosferă decât un corp e puţin altceva (everybody's doing it dar puţini o fac şi bine). dacă stai puţin să te gândeşti, totul pleacă de la nişte întrebări 'de bază'... a fi sau a nu fi comercial; a fi sau a nu fi pe placul mulţimii (mulţimea care îţi dă de lucru până la urmă).

unul dintre bottom-line-uri ar fi că din aşa ceva, chiar dacă nu-s originale, poţi trăi, pe când din poze 'poloneze' nu prea poţi (cel puţin nu la noi/încă)

Anonymous said...

Superbe pozele si nu ma refer la faptul ca esenta este femeia, chiar si cele de la Raliu sunt frumoase. Tine-o tot asa!

Anonymous said...

Cele 3 postate sunt frumoase, insa poza din link e senzationala, din cu totul alta liga...

Anonymous said...

Nudul feminin va fi expirat atunci cand femeia si senzualitatea ei va fi expirata. Cred ca este suficienta o femeie naturala, o pozitie naturala si deja esti pe drumul unui nud natural. Un nud exceptional, ce-i drept, mai greu. De fapt poze exceptionale care sa faca inconjurul lumii mai greu si tot mai greu pentru ca acum oricine poate fi fotograf si bombardarea cu imagini la minut ne distrage atentia si demitizeaza totul.
Nudul cat timp nu e pr0n e superb, altfel nu e doar incitant.
Imaginile de pe blog sunt interesante, poate incitante, poate modelul este doar superb si mai departe aparatul isi face singur treaba. Nici nu stiu, dar mi-au placut.