Thursday, May 15, 2008

Shoot Yourself

Toata ziua, buna ziua, stiri cu emo kids care se spanzura, se taie si se arunca in cap. Si de ce? Pentru ca sunt neintelesi. Ii cred si eu, n-are cine sa te inteleaga de ce umbli toata ziua deprimat, ojat, dermatografat si bretonat? Sunt primul care sustine diversitatea si individualitatea, dar astia-s deja copy-paste. Or fi ei diferiti de oamenii de pe strada, dar intre ei, seamana ca doua picaturi de sange scurs dintr-o vena taiata cu o lama de un adolescentin neinteles.
Si toata ziua ameninta ca se taie si ca se spanzura pe versuri de Tokio Hotel. Cred ca de fapt astia care ajung la stiri sunt singurii adepti adevarati ai curentului. Restul sunt doar wannabes care cand ajung cu lama-n mana pe marginea cadei de baie se taie ca maioneza. Adica nu se! O gloata de prefacuti. Cat de greu e sa gasesti o funie? De fapt, doar da bine sa fii EMO, este trendy. Primit un sfat si de la mine? Spanzuratul, aruncatul in cap si lama s-au demodat, mai bine: SHOOT YOURSELF:





7 comments:

Anonymous said...

Saru'mana, dom'shoara! Grija mare: te paraseste rochia! Ai o tzatz..san extrem de fotogenic. Frumoasa expunere. In vremea proletariatului nici in cartile lui Verne nu puteai concepe o asa aratare. Oricum, chiar daca era, menirea ei era a te inspaimanta, nicidecum a te erectziona. Dar asta a fost atunci ... acum, e o prezentza excitamente de bun augur. Felicitari, dom'le ! Nu contenesti sa surprinzi cu arta careia ii dai nastere cu o bucata de sticla si ceva plastic. Pup. CN.

StefanSC said...

Hmm :) e interesanta ideea! Ar merge ca promotional pt Canon!

In alta ordine de idei, cu emos-ii exact asta e problema: nu sunt suficienti de curajosi sa se sinucida si prefera sa isi petreaca vremea plangandu-se cat de nasha e viata lor

mihaibrrrr said...

Imi plac foarte mult.
Sunt curios in a treia daca ai folosit vreun filtru

Cristiana Laura Pantea said...

great

Anonymous said...

Da, restul sunt wannabees dar din ce stiu eu emo nu trebuie sa faca d-astea intradevar. Adica sunt ei putin frustrati dar normal nu cred ca merge pana la sinucidere

anonim said...

Cea mai tare idee, incredibil cat de de tare ti-a iesit.Bravo!

cristian said...

bune cadrele. Imi place ideea... ca de realizare... ce sa mai spun... undeva intre limitele impecabilului,