Wednesday, January 07, 2009

Noul cod rutier

Art1. Ai SUV?

DA - Sari la Art3.
NU - Sari la Art2.

Art2. Vezi "vechiul" cod rutier.

Art3. Noul cod rutier valabil doar pentru proprietarii de SUV-uri

1. Semnalizatul este optional, doar daca aveti chef. Daca inainte si in timpul manevrei de schimbare a directiei de mers sau a benzii vorbiti la Shine sau Prada, semnalizatul este chiar INTERZIS, riscul ca ticaitul specific operatiunii sa fie perceput de persoana de la celalalt capat al firului este prea mare si va veti face de ras: "Mah p***, tu SEMNALIZEZI??!?! Muhahahahaaa!!!"

2. Aprinderea farurilor este optionala dar daca aveti csenoane este recomandata. Va adauga un +12 puncte de ciumegenie. Folosirea exclusiva a farurilor de ceata adauga +6 puncte bonus.

3. Virarea la drepta intr-o intersectie care NU este prevazuta cu semafor verde intermitent pentru virare la dreapta ESTE posibila, daca vi se pare ca acolo ar fi trebuit sa fie un asemenea semafor.

4. Virarea in directia indicata de sageata de pe banda dvs este strict interzisa. Daca sageata indica "La dreapta" aveti optiunile de a merge inainte sau a vira la stanga. Daca indica "La stanga" trebuie sa mergeti inainte sau la dreapta. Daca sunteti obligat de imprejurari sa mergeti inainte de pe o banda "inainte sau la dreapta" este posibil, dar pierdeti 5 puncte de ciumegenie, recuperabile prin aprinderea farurilor de ceata.

5. "Prioritatea de dreapta" se inlocuieste cu "Prioritatea de ciumegenie" care functioneaza foarte simplu: Daca masina cu care va intalniti in intersectie nu este SUV, aveti prioritate. Indiferent ce spun semnele de circulatie. Daca si cealalta masina este SUV, cea neagra are prioritate. Daca ambele sunt negre, cea cu csenoane poate trece. Daca si cealalta este neagra cu csenoane si soferul poarta 'treling' (ca dvs) puteti trece linistit amandoi concomitent; va aflati intr-un univers paralel, intersectia este doar un portal intre cele doua universuri si veti fi reunit cu eu-ul dvs alternativ. Va rezulta un SUPER-ciumeg cu +100 puncte de ciumegenie. Toti prietenii va vor invidia.

6. Circulatul pe banda a doua este OBLIGATORIU. Daca drumul are mai mult de doua benzi pe sens, circulatul pe ULTIMA banda disponibila este obligatorie. Nu conteaza cu ce viteza circulati, recomandarea este intre 15 si 25 km/h ca sa va poata vedea toata lumea. Daca aveti geamuri fumurii coborati la 15km/h viteza medie de croaziera. Depasirile se executa DOAR peste dubla banda continua, pe sensul opus.

7. Utilizarea oglinzilor retrovizoare este optionala. Daca sunteti de sex feminin, este STRICT INTERZISA. Va uitati destul acasa, nu mai trebuie si in masina.

8. Parcarea trebuie realizata NEAPARAT deasupra nivelului solului. Si pentru ca parcarile supra-etajate sunt inca o raritate, recomandam borduri, trotuare, spatii verzi, in principiu orice loc care trebuie escaladat. Daca totusi sunteti fortat de imprejurari sa parcati la nivelul solului, utilizarea a doua spatii normale de parcare devine obligatorie.

7 comments:

Goia Bogdan said...

Atat de "funny" dar tot atat de enervant si trist, daca nu ma insel tu vorbesti de buc, eu sunt din alba si prostia intr-un oras mai mic este invers proportionala cu marime orasului, cu cat ii mai mic cu atat ii mai multa prostie. Ai uitat sa mai adaugi inca un articol, cel referitor la parcarea in locurile pentru handicapati. In alba avem si noi kaufland, sunt doar cateva locuri pentru cei cu dezabilitati motori si sunt deja ocupate de cei cu dezabilitati intelectuale si de bun simt. In cluj la polus mall toate locurile sunt ocupate de handicapati intelectuali si al bunului simt. Am putea scrie shogune pe tema "prostie in circulatie si incapacitatea organelor de a lua ceva masuri". Dami voi sa public noul articol rutier si pe blogul meu, bineinteles cu noul art.9 parcarea in locul celor cu probleme motorii. Inca odata felicitari pentru articol

Alecu said...

Timisoara. Spor la postat. Cred ca ne trebuie stocuri seroioase de http://parchez.ca/.

Goia Bogdan said...

Scuze de confuzie,si mersi de link, o sa fie util :D

Lexi said...

Amuzant tare!..(nu e ironic)

Mircea Popescu said...

Io ce n-am inteles, care-i treaba cu gagicile de la final ?

Catalin Larion said...

This is the real shit... foarte tare articolul...

Anonymous said...

SUV-ul e "aspirator de femei", asa ca alea sunt gagicile care se asorteaza la trelinc si SUV... ce nu intelegi?