Monday, March 22, 2010

Tango camuflat


Cand eram mic, tanar si subtire,... de fapt, "mic" parca n-am fost niciodata,... am facut voluntariat ca traducator pentru un grup de copii de soldati americani stationati in Italia. La Aviano, parca, era o baza NATO care mustea de americani si plozii lor. Dar deviem de la subiect. Pe scurt: atat de mult i-am admirat unui tanar viitor infulecator de cizburgheri pantalonii camuflati de armata pe care-i purta pe santier (da, venisera sa lucreze voluntari in diverse locuri dragute precum o inchisoare sau un orfelinat), pana cand s-a plictisit de mine si la plecare mi i-a facut cadou.

Si asa m-am facut eu cu "vestita" pereche de pantaloni de camuflaj "originali" americani, ca doar erau primiti de la sursa. Brandon ii purta pe santier, eu la discoteca! Cine era ca mine! Senzatie pe ringurile de dans din tara! Era perioada taberelor. Felix cu Andrei, Iulia si Andreea, Bacau cu Raluca, Octi si Lavinia, Eforie cu Alina, Marius si Laura. La Eforie m-am despartit de ei. Il cunoscusem pe Erwin cu un an inainte si-am reusit sa ne sincronizam vacanta la mare. Un tip deosebit, o vacanta ciudata. Nu intru in detalii. Cert e, ca la finalul ei i-am facut lui cadou faimosii pantaloni. My disco days were over. Flacara s-a stins. Un holtei in minus pentru bluzul de la fix.





6 comments:

Madalina Lukacs said...

Alecu, imi place asa de mult cum scri, am citit tot, dar din pacate scri atat de rar.
Imi place mult cand ai ironizat posta romana, cu incurcatura de adresa, unde stai. Sau imi aduc aminte cand scriai, ca toti isi pun poze cu ei, in fata la diverse obiective vizitate in vacanta, ca altfel nu ii crede lumea ca au fost pe acolo. Daca stau putin sa ma gandesc, imi aduc aminte tot ce ai scris, si eu nu am grozava tzinere de minte.
Te pup, si mai scrie-ne :)

Anonymous said...

de ce i-ai dat pantalonii de camuflaj lui Erwin intr-o vacanta la Eforie? :))))

john said...

frumoasa aia

Octi said...

Ni, mă, că mai ține minte tabăra de la mare... :)) Hihihihi... Mai știi ceva de Erwin?

Alecu said...

Octi: Erwin a terminat Regia la Bucuresti, a jucat in cateva scurt metraje foarte bune, a si regizat din ele si este (sau era) presedintele asociatiei comunitatii evreiest din Romania. Din pacate, am pierdut legatura cu el de cativa ani.

Iar faza cu pantalonii s-a intamplat cu un an DUPA ce am fost noi.



Anonymous: Raspunsul la intrebarea ta este subiectul unei alte povesti! :D

Erwin said...

...si vreau si eu raspunsul la intrebarea lui anonymous... nici eu nu mai tin minte de ce mi-ai dat pantalonii de camuflaj :):)