Tuesday, September 26, 2006

S-a dus

Intotdeauna in perioada asta a anului am dorinte extrem de contradictorii. Pe de o parte mi-ar place sa tina cat mai mult toamna asta calduta, cu soare si un cer albastru de nu mai ai ce polariza la el (:b), iar pe de alta parte abia astept sa vina frigul si sa ne ingheuim in cafenelele/birturile preferate sa stam la un ceai/vin fiert. Parca are si frigul farmecul sau. Ne face sa ne "inghesuim" mai mult poate unii in alti.

Vara am simtit-o destul de voalat parca in acest an, traita in episoade scurte dar intense. Probabil cea mai atipica ever, dar sa zicem ca daca ajung la Raliu la Hunedoara si la Sighisoara in octombrie ar trebui sa ma delcar multumit cu vagabondajul pe 2006. Stiti cum se zice: viata e ca o arahida: te chinui s-o desfaci, faci o groaza de mizerie in jurul tau si inauntru poate fi arsa sau ranceda.




4 comments:

Amelia said...

Mmmmnu,se zice "life is like a box of chocolate. You never know what you're gonna get" :D

Alecu said...

se zice asa daca ai avut picioarele prinse in atele de metal, daca l-ai inspirat pe elvis in creerea faimoasei miscari din picioare, daca ai inventat smiley-ul sau daca ai alergat ani de zile pe strazi.
Daca ai stat acasa cu un bol de arahide in fata si te-ai uitat la un film, nu se zice asa :D

Anonymous said...

de fapt se zice ca "life is a bitch and then you die!"

dar daca e de mers la HD la raliu, count me in! (numa sa nu fie in 4.10 - nunta... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!)

Anonymous said...

'silent fountain
eye of the nature
burning inside'
:)