Wednesday, January 23, 2008

27h, 26min si 25sec


Nu, nu vreau sa candidez la Oscaruri si de fapt trebuiau sa fie cateva ore in plus, dar Carpatair-ul a avut geniala idee sa-mi tina my "better half" in Iasi vreo 6 ore in plus pana s-a gandit ceata sa se ridice si pilotii sa-si termine partida de septic din spatele hangarului.

Toata tarasenia era sa nu se intample, dar am petetrecut prea putin timp facand planuri, asa ca totul avea inca un iz de spontaneitate si ce e mai spontan decat sa pleci cu 6 ore intarziere cu destinatie aproximativa? Daca-ti stabilesti tinte precise poti avea dezamagiri mari. Trebuie sa fii flexibil, mai ales cand iti propui sa ajungi la 1400m altitudine, iarna, fara 4x4.

Un drum inchis si o ninsoare de-o noapte ni s-au impotrivit iar destiantia va trebui reatacata la vara dar drumul pana acolo si inapoi a facut toti banii. Este grozav sa nu fi constrans de un orar si sa te poti abate in orice directie ti se pare ca ai putea da peste ceva interesant. Si mi se pare ca oriunde mergi poti gasi ceva interesant, doar sa te eliberezi de orice ganduri negre si sa duci viewfinderul la ochi.





1 comment:

Anonymous said...

intamplator am ajuns pe blogul tau,de 2 ore stau si citesc, ma uit la poze si nu ma satur.felicitari pt tot.e minunat