Saturday, October 31, 2009

Halloween-ul Aviatic

Nu eram foarte hotarat cum imi voi petrece Halloween-ul din acest an. Trecem peste aversiunea pe care o am fata de sarbatorile astea importate, false si plastice cum ar fi aceasta sau Valentine's Day-ul. Prevad ca vom importa si Thanksgiving-ul in curand, sa serbam si macelul amerindinenilor dupa ce acestia si-au lasat garda jos in fata colonistilor. Deviez.

Optiunile erau destul de clare. Aveam o invitatie la o petrecere tematica, unde EVIDENT trebuia sa mergem costumati; aveam de ales intre "the gay pirate" sau papagalul lui. Sau puteam sta acasa si organiza o seara de filme horror sau o "completa" Stephen King. Dar nu, toate aceste planuri si idei "minunate" ne-au fost date peste cap. Am primit o invitatie pe care n-am putut-o refuza: examenul de licenta de zbor al lui Shut.

Si da, poate zbura. Sa nu mai zica nimeni ca "white men can't jump". Urmele de pe asfalt ale aterizarii au atestat lungimea si durata zborului sau. Dar probabil cea mai importanta concluzie a serii a fost ca Fiat Panda n-a fost facuta sa zboare. Cel putin nu sa aterizeze cu planterale si lonjeroanele la loc. Vorba aia: "Operatia a reusit, pacientul a decedat". O mica jertfa pe altarul proaspat asfaltat si nesemnalizat al aviatiei. Nimeni nu a fost ranit in cadrul acestui demers, poate doar niste cazuri acute de sughitat acuzate de mamele oficialitatilor care au lasat pista de teste in bezna totala. Doar e an electoral si trebuie sa se vada ca se munceste. Kudos!

Mai jos cateva cadre de la Intalnirea de Toamna 2009 din Poiana Marului. Povestim despre ele mai tarziu! Happy Halloween!







3 comments:

Anda Zelenca said...

Salut!
Te-am adaugat in lista mea de bloguri. Daca vrei sa ma adaugi si tu iti scriu url-ul http://anda-bijuteriihandmade.blogspot.com

Anonymous said...

superbe fotografii. Fotografiile de la worshop-ul de la Poiana marului sunt foarte frumoase, pe masura importantei evenimentului.

Goda said...

Superbe fotografii!